Vind en bog!

Har du lyst til en ekstra julegave? I løbet af december kan du deltage i lodtrækningen om to eksemplarer af bogen Ledelse af det relationelle selv af Danielle Bjerre Lyndgaard. Bogen er en del af Erhvervspsykologiserien fra Dansk Psykologisk Forlag.

Billede

Du deltager i lodtrækningen ved at sende pensumnoter, oversigtsnoter eller tidligere eksamensopgaver til psyknoter@gmail.com.

Alle deltager på lige fod, uafhængig af antal indsendte dokumenter. Selvom du kun har en note, så er dine vinderchancer stadig gode! Konkurrencen kører indtil d. 31.12.2013 kl. 24 og vinderne får besked pr. mail i løbet af den første uge i det nye år.

Om bogen

Vi må gøre noget andet, end vi plejer, hvis vi ønsker at udvikle os sammen og skabe en ledelsesmæssig hverdag, hvor vi får mulighed for at folde vores ressourcer mest muligt ud.

Ledelse af det relationelle selv er en let tilgængelig refleksionsbog, som bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi ikke har et fasttømret og evigt gyldigt kerneselv. Derimod er vi alle ledere af en lang række selver. Selverne har vi skabt livet igennem, og de fylder i vores hverdag, alt efter hvilke vi vælger at give plads. Gennem forskellige former for samtaler og processer kan vi, alene eller i fællesskab med andre, arbejde med ledelsen af disse selver for at opnå de mest optimale resultater på jobbet samt en større arbejdsglæde.

Gennem hele bogen får læseren lejlighed til egen refleksion og inspiration til hverdagen. Målgruppen er ledere, der søger nye og ekstraordinære værktøjer til ledelse i hverdagen samt til medarbejdere og konsulenter, der ønsker at se begrebet selvledelse fra en anden vinkel. Studerende på psykologi-, organisations- og kommunikationsuddannelserne kan også med fordel læse bogen.

Om forfatteren

Danielle Bjerre Lynggaard er cand.merc., MMD, forfatter og Senior HRD Partner i BRFkredit a/s, hvor hun arbejder med ledelses- og organisationsudvikling. Har desuden praktisk erfaring som både leder, forretningsudvikler, ledelsesudviklingskonsulent og Nordisk HR-chef – og har primært fokus på dynamikken mellem relationer og resultatskabelse. Danielle er desuden medforfatter til bøgerne Anerkendende ledelse og Anerkendende HR og organisationsudvikling.

Læs mere om bogen på DPF.DK

Hør forfatter Danielle Bjerre Lyndgaard præsentere bogen på YouTube.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s