Vind en bog i julegave!

I december kan du indsende dine noter og tidligere eksamensopgaver og samtidig deltage i lodtrækningen om to eksemplarer af bogen Ledelse af det relationelle selv fra Erhvervspsykologiserien fra Dansk Psykologisk Forlag

Billede

Ledelse af det relationelle selv er en let tilgængelig refleksionsbog, som bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi ikke har et fasttømret og evigt gyldigt kerneselv. Derimod er vi alle ledere af en lang række selver. Gennem hele bogen får læseren lejlighed til egen refleksion og inspiration til hverdagen. Målgruppen er ledere, der søger nye og ekstraordinære værktøjer til ledelse i hverdagen samt til medarbejdere og konsulenter, der ønsker at se begrebet selvledelse fra en anden vinkel. Studerende på psykologi-, organisations- og kommunikationsuddannelserne kan også med fordel læse bogen.

Læs mere om konkurrencen, bogen og forfatteren Danielle Bjerre Lyndgaard

En tanke om “Vind en bog i julegave!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s