Nyt på psyknoter

Eksamensopgaver

Så er der kommet mere til samlingen! I bachelorafdelingen er der kommet en ny bacheloropgave om menneskesynet i økonomiske teorier, ugeopgave i personlighedspsykologi om NEO PI-R, femfaktorteori og McAdams, valgfagsopgaver om kreativitetens psykologi og formidling, mens KA-samlingen byder på nye valgfagsopgaver om mind-body problemet og narrativ psykologi.

Oversigtsnoter

Oversigtsnoter er et nyt punkt på psyknoter, hvor alle slags skemaer, diagrammer og noter over et helt fags pensum (samlet i ét dokument) kan findes. Nogle gange er der pensumreferencer i noterne, andre gang er det forfatternes egne mnemotekniske orden der inspirerer. Der er allerede kommet et par rigtig fine oversigtsnoter til klinisk psykologi og psykologisk testning (KA). Tag et kig, hvis du sidder og sveder over testtermer eller mangler et overblik over de mange forskellige psykologiske tests som forelæseren gennemgår.

Det ville være rigtig fedt at få samlet flere oversigtsnoter, så hermed et shout-out til alle der sidder og kigger med: I er for seje! Send flere noter! Der er mange og stadigt flere der bruger hjemmesiden, men kvaliteten og udvalget afhænger af jer, der bidrager med noter. Selvom der allerede ligger mange guldkorn, er der altid plads til flere!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s