Få en gratis bog

I samarbejde med Dansk Psykolog Forening og Bogforlaget Frydenlund kan psyknoter.com fra den 1. marts og så længe lager haves tilbyde følgende:

Send dine noter eller gamle eksamensopgaver til psyknoter@gmail.com og få en gratis bog! Med andre ord: hvis du deler dine noter og gamle opgaver her på psyknoter.com så sender vi en psykologfaglig bog, sponsoreret af Dansk Psykolog Forening til dig som tak for hjælpen. Læs mere om regler og retningslinjer for at få en gratis bog.

Ekstra bonusbog! Hver måned får de to personer, der har bidraget med flest noter og gamle opgaver endvidere en ekstra bonusbog fra Bogforlaget Frydenlund oveni. I marts måned har du således mulighed for at få fat i bogen “Klinisk Neuropsykologi” af Anders Gade m.fl. hvis du sender dine noter og gamle opgaver afsted til psyknoter@gmail.com.

Læs mere om månedens bonusbog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s