Godt Nytår!

Godt nytår alle sammen! 🙂 En særlig tak til de af jer, der har været så skønne, overskudsagtige, hjælpsomme og villige til at dele jeres noter med alle os andre! Det har været rigtig fedt at se, at nogen er med på idéen om at oprette en virtuel notessamling og som også gør en indsats for at idéen bliver til noget. Endnu en gang TUSIND TAK!

Dermed også en opfordring til alle jer dejlige besøgende, der gerne ser, at psyknoter.com bliver en varieret og lækker hjemmeside, fyldt med noter til alle slags artikler, teoretiske retninger og empiri, klar til at du kan bruge dem når behovet er der – send os dine noter!

Ingen noter er for korte, for dårlige, for lange, for rodede eller for små og hvis du selv har haft glæde af hjemmesiden, så husk at du kan være med til at give den samme glæde videre til en anden sympatisk medstuderende med dine egne hjemmebryggede noter 🙂

Endnu en gang godt nytår og tusind tak for det gamle!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s