Velkommen!

Søg efter noter til en bred vifte af psykologisk litteratur eller hjælp med at gøre samlingen større.

Her kan du søge i og få gavn af andre folks studienoter, men du kan også lægge dine egne psykologinoter op (helt anonymt selvfølgelig) og give andre mulighed for at få nytte af dine guldkorn og skarpe observationer. Du skal blot sende dine noter til psyknoter@gmail.com. (Læs eventuelt mere på Om denne side).

God læsning!

P.S. Alle noter på denne side er skrevet af studerende eller lignende, og der tages således ikke ansvar for kvaliteten eller korrektheden. Med andre ord er det op til dig/jer selv at være kritiske og selektive i læsningen af psykologinoterne. Den sikreste metode er altid at læse litteraturen selv 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s